mandag 6. mai 2013

Med rompa i været…

og nesa i jorda er min posisjon om dagen. Holder på å rydde bed, luke og dele planter på harde livet. Skal prøve å bli ferdi med alt til 17. mai, tror det skal holde hardt. Holder på å rehabilitere noen overgrodde bed i samme slengen også. I går og i dag har jeg holdt på med det på bildet under.
IMG_6271
Det er 2 x 6 meter stort, alle stauder ble gravd opp og bedet endevendt og rensket for ugras, endel sommerblomstfrø ble sådd innimellom staudene. Etter å ikke ha fått luket eller stelt bedene her ordentlig på over 2 år har ugrsset gått beserk. Det er en forbaska jobb, men det må gjøres.
Enda har jeg to sånne store bed til pluss et stort bed ved inngangspartiet som skal gjennomgå samme behandling.
hagejungel_thumb[5]
Ellers skal hele sørhagen rehabiliteres, endel av bedene skal fjernes, dette har jeg tenkt å få noen med minigraver til å gjøre. En del av staudene skal flyttes over i andre bed og rosene vil jeg prøve å beholde og lage en slags rosehekk av.
Coral Dawn

Ellers spirer og gror det i drivhuset, alle Georginene, unntatt en har nå spirt og vokser som bare det. Er spent på blomstene om de er så fine som de ser ut til på bildene.IMG_6265Prøvde å ta noen bilder fra blomstring i hagen i ettermiddag, men ble ikke fornøyd med de, det får bli en annen dag.

Ha en fortsatt god kveld.   


Jeg deltar her:  Our World Tuesday     

8 kommentarer:

 1. Gardening is such hard work but so very satisfying when the results are as beautiful as your garden shows.

  SvarSlett
 2. What a beautiful garden :) Love the roses!

  SvarSlett
 3. Beautiful roses!! Boom & Gary of the Vermilon River, Canada.

  SvarSlett
 4. You are working on hard on making your garden beautiful. Lovely images! Have a happy week!

  SvarSlett
 5. Fabulous roses!

  SvarSlett
 6. Det er i grunnen en god beskrivelse, for det er så sånn vi står når vi holder på i bedene! Jeg gjør samme jobben her og det er noe forbasket herk med overgrodde bed. Men en må bare prøve å få tatt det verste ugresset nå før det vokser for mye.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Ja, nå er de fleste av oss å finne i samme posisjon som deg. Rompen får mer sol enn ansiktet for å si det sånn. Jammen har du store prosjekter på gang. Kjekt å få tatt noen grundige tak innimellom. Så blir det så finte etterpå og du kan bare nyte:) Lykke til!

  SvarSlett
 8. Herlig at du har fått gjort så masse! Flott å se bildet med alle plantene i blomstring!

  SvarSlett

Alltid hyggelig med respons