søndag 30. september 2012

Her er jeg igjen…

Har vært ute av drift et par måneder, men nå er jeg i farta igjen :-)
Grå stær kom flaksende i full fart, begynte  å merke det i fellesferien, i løpet av en drøy måned så jeg så dårlig at jeg ikke kunne bevege meg utendørs alene. Nå er jeg operert (sist onsdag) og synet er så bra som det kan bli.
Rosa Sedum

Den Rosa Sedumen blomstrer for fullt,  blomstervandrer har sneket seg innimellom.
Høsten er kommet og hagen bærer preg av 2 måneders forsømmelse, heldigvis har jeg hatt hjelp til å klippe plenen. For prøve å rydde litt om senn, spesielt tømme potter og urner.
Clemfrø

Bildet over er av en Clematis som står i pallekarmbedet, frøstandene er skikkelig dekorative. Clematisen står sammen med Lykkefunn. Den er tidligblomstrende og kommer også med en liten høstblomstring. 
Epletrebed

Epletre bedet ser mildt sagt ulekkert ut, visne blomsterstilker og blad. Det har også dukket opp masse gress langs kanten, her blir det en roundup runde til våren.
Finlands hvita ros

Surprice, surprice, Finlands Hvita Ros har en liten remontering, første gang her hos meg. Men jeg har lest ett eller annet sted at den kan gjøre det.
Rose

En rose til som holder koken, navnelappen har dessverre forsvunnet. Det er en klaserose som tåler regn utrolig bra, blir ca 90 cm høy og har en svak duft, blomsten er ca 7 cm i diameter.
Høstblad3

Det et gode med høsten og det er at det finnes så mye lekre farver. Da kommer enkelte bladverk virkelig til sin rett.
Hstblad1
Har du lyst til å se flere høstbilder kan du se dette hos Helenes blogg Alt som er Vakkert

fotoapp Ukens tema er Høst/Fall

Ha en trivelig uke.