onsdag 24. november 2010

Bloggtørke…

En stund siden jeg har skrevet her nå, og det første jeg legger merke til er at det har blitt noen endringer på Live Writer. Hvor er angretasten da… , finner vel ut ting og tang etterhvert.

Det er ikke så mye som hare skjedd på havefronten her i høst. Har klart å holde meg unna alle importer som er blitt arrangert på Hagegal Smilefjes med åpen munn
Har heller ikke vært på staudesalg, men kjøpte noen få Allium,  Narsisser og Fritillaria meleagris. Fritillariaene ligger igjenglemt i kjøleskapet, disse får jeg hive i potter og overvintre der.
Er egentlig passe hagelei for tiden, skråtten vil ikke det jeg vil så jeg må bare ta det med ro. Kommer til å gå litt i hi i vinter når det gjelder blogging. Titter frem igjen utpå våren tenker jeg.
Vinteren skal jeg bruke til å pusse opp huset innvendig med tanke på salg etter hvert. Ja da, er fremdeles på jakt etter leilighet, ikke så lett å finne noe når man er kresen. 

Ønsker alle som titter innom en koselig vinter med hageplanlegging, frøkjøp/bytte og sikling over frølister og bilder. Selv skal jeg holde meg langt unna dette, tror jeg Smilefjes med åpen munn

Noe å lengte motgulblsomfugl

4 kommentarer:

 1. Koselig å høre fra deg igjen Aud! Jeg skjønner at det er tungt når kroppen ikke vil lystre. Jeg håper at det ordner seg etterhvert. Kulda kan være stri! Det har vært litt tørke her også når det gjelder blogging, men det er jo ikke vær til haging nå!!! Selv gleder jeg meg til frøsåing utpå nyåret! Ha det fint da!

  SvarSlett
 2. Hej. Jeg har lige kigget rundt på din blog, og er fuld af beundring over alle de fine insektbilleder, du tager.

  Jeg er på vej en tur rundt til alle jer, der har været så søde at linke til mig. Det når jeg alt for sjældent. Tak og rigtig glædelig jul.

  SvarSlett
 3. Går trått med både blogg og kropp her , men det vårast !! Ha det godt.

  SvarSlett
 4. Kom tilfeldig over bloggen din, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og :O) Lisbeth.

  SvarSlett

Alltid hyggelig med respons